Hoog bezoek bij De Wonderwijzer

    20 oktober 2022

    MEERBEKE – Koen Pelleriaux, de afgevaardigd bestuurder van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, bezocht dinsdagvoormiddag 18 oktober basisschool De Wonderwijzer.

    Dit bezoek van de topman van het GO! vormde een onderdeel van een uitgebreider rondgang in een aantal vestigingen van Scholengroep 19.

    Eerst bezocht een delegatie met Koen Pelleriaux, Els Schockaert (algemeen directeur) en Jimmy Koppen (voorzitter raad van bestuur) het GO Atheneum Liedekerke.

    Wonderwijzer

    Ze zijn daarna met open armen ontvangen in de GO! BS De Wonderwijzer aan de Kapellestraat in Meerbeke.

    Door middel van een bezoek aan de verschillende klassen van het lager onderwijs konden ze kennismaken met heel wat mooie leerinitiatieven, zoals ijsbergrekenen, het leesproject LIST (Lezen IS Top) en de uitdagingsklas wereldwijzer.

    Het gezelschap trok dan verder naar TechniGO! in Aalst voor onder andere netwerkmomenten en een culinair slot van deze studieronde.

    Info: GO! BS De Wonderwijzer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons