Leerlingen De Hazelaar solidair met Lotte

    29 juni 2021

    NEDERHASSELT – De leerlingenraad van het 4de jaar van SBS De Hazelaar nam het initiatief voor een kinderrommelmarkt. Daarmee haalden ze € 630,65 op voor de Rett-vereniging.

    Het Rett-syndroom is een zeldzame aangeboren neurologische stoornis, die bijna uitsluitend bij meisjes voorkomt. Deze leidt tot een ernstige mentale en fysieke handicap en een totale afhankelijkheid van derden.

    In de klas kwam Els Maes, de mama van Rett-meisje Lotte, daarover uitleg geven. Samen met andere ouders zet ze zich in voor de vereniging.

    Rommelmarkt

    Op 17 juni mochten alle leerlingen van de lagere school spulletjes voor een schappelijke prijs spulletjes aanbieden, die een tweede leven verdienden. Ze konden deze op hun rommelmarkt van elkaar kopen.

    De opbrengst van € 630,65 schonken ze aan de Rett-vereniging.

    Info: Rett-vereniging.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons