Leerlingen De Hazelaar ‘strapten’ en ruimden zwerfvuil op

    19 september 2020

    NEDERHASSELT – Ook de leerlingen van de stedelijke basisschool De Hazelaar namen deel aan de Strapdag. Als toemaatje ruimden ze zwerfvuil in en rond de school.

    De leerlingen stapten vrijdagmorgen 19 september in groep en onder begeleiding van de kerk van Nederhasselt naar de school. Op het einde lesdag legden ze het parcours ook in de omgekeerde richting af. Twee groepjes fietsende leerlingen deden dit ook onder begeleiding van enkele leerkrachten.

    Vorig jaar nam de school al deel aan de World Cleanup Day. Toen ruimden ze alle straten in Nederhasselt op. Dit jaar deden ze het een beetje anders.

    Vrijdag namen enkele klassen de straten rond de school onder handen. De kleuters en het tweede leerjaar ruimden zwerfvuil op van het schoolterrein en hielden een grote schoonmaakbeurt.

    De ouders konden bij de school handschoenen, fluo hesjes, grijpers en zwerfvuilzakken aanvragen. Zo gingen ze zaterdag 19 september dan zelf aan de slag in de eigen buurt, met hun gezinsverband of bubbelgewijs.

    Info: SBS De Hazelaar.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons