Net geen vijf sterren voor het Hartencollege Meerbeke

  12 juni 2022

  MEERBEKE – Geen bekende kop, zaterdag 11 juni op het eindejaarfeest van de basisschool Hartencollege en dus geen 5 sterren. Al wil gelijk welke leerling tekenen voor een grote onderscheiding op het eindrapport.

  De zon was van de partij, de ouders en leerlingen stroomden toe, de drankvoorraad moest halfweg het feest worden aangevuld… Zowel de ouderraad als de directie en de leerkrachten kunnen terugblikken op een geslaagd eindjaarfeest.

  We gingen ook langs en lieten de voorzitter van de ouderraad Koen en de feestorganisator Tijl uitleg geven over de 5 Fata Morgana-uitdagingen, die ze voor de ouders en de leerlingen hadden bedacht.

  Deze slaagden in alles wat ze zelf in handen hadden; alleen was niemand in staat geweest om minstens één bekende mens naar de school te brengen en de 5 sterren in de wacht te slepen.

  Al kon dit de pret niet deren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons