Nieuwe directeur voor GO! basisschool De Wonderwijzer

    23 oktober 2021

    MEERBEKE – Tommy Devuyst is sinds 01 september directeur van deze basisschool aan de Kapellestraat. Hij volgt in die functie Fabienne De Ridder op.

    De afgelopen jaren heeft Tommy Devuyst les gegeven in het buitengewoon basisonderwijs van De Brug, met vestigingen in Aalst en Erpe-Mere. Hij volgde de talentenwerf in Scholengroep 19 Dender en was al directeur in twee vervangingsopdrachten bij de GO! basisscholen De Wereldboom in Denderleeuw en De Faluintjes in Moorsel.

    Warm

    “En nu kreeg ik de kans om directie te zijn van een zeer gedreven team in Meerbeke“, aldus Tommy Devuyst. “Bijna twee maand na mijn aanstelling mag ik zeggen, dat ik ben terechtgekomen in een heel warme school met een fantastisch groen domein.“

    Expertise

    Wat de directeur ook opviel, was de grote expertise binnen de school.

    “De Wonderwijzer is echt een kartrekker op het vlak van onderwijsvernieuwingen, onder andere met de ijsbergmethodiek wiskunde en het LISTEN-project. De school geeft zorg op maat van de kinderen en draagt gelijkwaardigheid en samenwerken enorm hoog in het vaandel. Dit was ook één van de redenen waarom de vacature mijn aandacht trok.”

    Kennismaken

    In zijn eerste schooljaar zal het voor de nieuwe directeur zaak zijn de kinderen, het personeel en de volledige schoolwerking in al haar facetten ten gronde te leren kennen.

    “Graag wil ik de goede werking van de afgelopen jaren verderzetten en extra inzetten op een sterke profilering van de school. Gezien de rustige maar wat afgelegen ligging van het schooldomein, is De Wonderwijzer niet voldoende gekend in de regio. Dit alles zal gebeuren in overleg en samenwerking met alle betrokken partijen. Als laatste hoop ik dat onze school gespaard kan blijven van positieve corona-besmettingen en de gevolgen ervan.”

    Info: De Wonderwijzer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons