Oliebollen voor kleuters basisschool Hartencollege

  02 februari 2024

  MEERBEKE – Oud-leerkrachten bakten donderdag 1 februari oliebollen voor de kleuters ter gelegenheid van kermis Meerbeke.

  Donderdagnamiddag organiseerde de basisschool een kermisnamiddag bij de kleuters in de Nieuwstraat.

  Oud-leerkrachten bakten oliebollen voor de kleuters. De juffen hadden per klas een kermisspel voorzien. Door middel van een doorschuifsysteem konden alle kleuters meedoen aan de verschillende spelletjes. Tussen het eendjesvangen en het ballenwerpen door konden ze smullen van lekkere oliebollen.

  Die oliebollen waren een voorafname op het Meerbeekse kersmisweekend van 3 tot en met 5 februari, de eerste kermis van Ninove en de deelgemeenten. Daarna volgen Aspelare (10 tot en met 12 februari) en natuurlijk het Ninoofse carnavalsweekend van 16 tot en met 20 februari.

  Carnaval

  De hele komende week staat in de basisschool trouwens in het teken van carnaval met een fluodag, gekke hoeden en kapsels, een omgekeerde en een beestige dag en een carnavalskostuums maken.

  Na de krokusvakantie viert de school maandag 19 februari carnaval op school. De kinderen mogen op een originele manier verkleed naar school komen en in de namiddag krijgen ze het bezoek van de Meerbeekse carnavalsgroepen.

  De leerlingen van de lagere school, met het creatiefste zelfgemaakte kostuum, maken kans op de titel ‘Schoolprins of schoolprinses BME 2024’.

  Info: Hartencollege basisschool Meerbeke.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons