Ouders kunnen met kinderen Nederlands inoefenen

    08 april 2023

    NINOVE – Ligo en het Huis van het Kind organiseren van 26 april tot 28 juni oefenmomenten Nederlands voor ouders en kinderen.

    Elke week komt een ander thema aan bod: lezen, spelen, sporten, naar school… Het zijn onderwerpen, die gezinnen aanspreken en aan ouders en kinderen de kans geven om tijdens een leuke activiteit samen Nederlands te oefenen.

    Doelgroep

    Deze oefenmomenten zijn bedoeld voor anderstalige ouders met kinderen van 6 tot 12 jaar. Ze komen samen naar de les.

    De kinderen volgen les in het Nederlandstalig onderwijs. De ouders moeten niet goed Nederlands spreken, maar hebben best wel  noties van de taal.

    Praktisch

    • Datum en uur: 10 sessies vanaf 26 april tot en met 28 juni 2023, telkens op woensdag van woensdag van 14 uur tot 15.30 uur.
      Je bent niet verplicht om elke woensdag te komen en kan ook later dan 26 april instappen.
    • Plaats
      Sociaal Huis, leslokaal Ligo (1ste verdieping), Burchtstraat 46 Ninove.
    • Inschrijven
      Via huisvanhetkind@ninove.be of 054-50 50 50.

    MLI

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons