School schenkt spelmateriaal aan de speel-o-theek

    01 juni 2022

    MEERBEKE/NINOVE – Een delegatie van de leerlingenraad van de Meerbeekse GO! Basisschool De Wonderwijzer overhandigde woensdag 1 juni  een donatie aan de verantwoordelijken van de speel-o-theek in de Burchtstraat.

    Schooldirecteur Tommy Devuyst. “Naar aanleiding van de Warmste Week organiseerde de school enige tijd geleden een wafelenverkoop. Met de opbrengst hiervan kochten we in overleg met de speel-o-theek heel wat nieuw spelmateriaal”.

    De waarde van het speelgoed bedraagt € 400, de opbrengst van de wafelenbak. Een mooi gebaar van de school om dit materiaal te schenken. De kinderen, die langskomen in de speel-o-theek, zullen het veel gebruiken.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons