Wonderwijze paaseierenzoektocht

    30 maart 2023

    MEERBEKE – GO! basisschool De Wonderwijzer organiseert tijdens de paasvakantie een interactieve paaseierenzoektocht. De deelname is gratis en loopt van zaterdag 1 tot en met zondag 16 april 2023.

    De wandelroute is ongeveer 5 km lang. Doorheen het parcours kan je een 25-tal paaseieren vinden, op A3-formaat, ingekleurd, geknipt en gelamineerd. De leerlingen hebben deze eigenhandig gemaakt.

    Op ieder paasei staat een QR-code, waardoor de wandeling interactief is met allerlei opdrachten. Onder elke QR-code zit een filmpje van de paashaas, die de opdracht uitlegt.

    Wedstrijden

    • Er zijn 3 gouden eieren verborgen.
      Als je een dergelijk ei vindt, mag je het meenemen en na de paasvakantie op school inruilen voor een mandje vol met lekkers. Vlug zijn is dus de boodschap!
    • Maak tijdens de wandeling een originele foto (eender waar).
      Post deze onder de wedstrijdpost en deel mee in de prijzen. De 5 meest originele foto’s krijgen een zakje paaseitjes als beloning. De school contracteert de winnaars.

    Info: Wonderwijzer paaseierenzoektochtWonderwijzer Paaszoektocht wandelroute.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons