Onderzoek naar aanleg glasvezelnetwerk in Ninoofse straten

    15 april 2022

    APPELTERRE-EICHEM – De firma Fiberklaar onderzoekt in samenspraak met de stad of zij in de straten van Ninove een fibernetwerk kan aanleggen. Dat onderzoek begint in Appelterre-Eichem.

    De huidige netwerken, zoals koper of kabel, hebben bandbreedtebeperkingen bij het ontvangen en verzenden van data. Een glasvezelnetwerk laat onbeperkt stabiel verkeer toe in de beide richtingen.

    Fiberklaar maakt de cruciale verbinding tussen de straat en jouw woning, zodat je netwerk absoluut voor 100 % uit glasvezel bestaat. En je moet het niet delen met de buren.

    Onderzoek

    Het bedrijf stelde de firma Solutions30 aan om dit onderzoek met landmeters fysiek uit  te voeren in de straten. Het is de bedoeling om de openbare wegen en de aansluitingen naar de individuele percelen op te meten en de noodzakelijke voorbereidingen te maken.

    Solutions30 verzamelt data, die niet persoonsgebonden zijn. Deze kunnen ook enkel worden gebruikt als voorbereiding voor de aanleg van nutsleidingen.

    De medewerkers zijn herkenbaar aan een fluo hesje met het opschrift Fiberklaar; ze beschikken over een geldige legitimatiepas met foto.

    Vraag jij je af of deze technici wel degelijk in opdracht van Fiberklaar werken? Of heb je andere vragen over dit project? Spreek de technici in uw straat aan of neem contact met de firma via het gratis nummer 0800-15 905 (bereikbaar van 9 uur tot 17 uur) of solutions30@fiberklaar.be.

    Het onderzoek zal gebeuren in de volgende straten van Appelterre-Eichem: Kraningenstraat, Neerstraat, Holstraat, Gezellestraat, Breeweg, Papestichelstraat, Rufin Pennestraat, Leon Dauwstraat, Appelterre-Dorp, J.-B. van Langenhaeckestraat, Molenveldweg, Paardeveldstraat, Kapittelstraat, Hellestraat, Wilderstraat, Botermelkstraat, ’T Angereelstraat, Sint-Rochusstraat, Walenstraat, Smokkelweg, Nederkouterweg, Windmolenstraat, Nonnenborrestraat, Bronstraat.

    Info: Fiberklaar.

    MLI

    De medewerkers zijn herkenbaar aan een fluo hesje met het opschrift Fiberklaar; ze beschikken over een geldige legitimatiepas met foto.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons