Oorkonde voor dienst burgerzaken

    31 oktober 2023

    NINOVE – De Servantes Award is dit jaar voor de tweede keer uitgereikt aan medewerkers van lokale besturen. De dienst burgerzaken ontving een oorkonde als erkenning voor de inspanningen na een externe audit.

    Servantes is gespecialiseerd in het inschakelen van tijdelijke professionelen voor steden en gemeenten. Met de Servantes Award wil het bedrijf de lokale ambtenaren in de bloemen zetten en het werken bij lokale besturen in een positief daglicht stellen.

    De Ninoofse dienst burgerzaken telt een vijftiental medewerkers en heeft zich na een moeilijke periode, met onder meer een externe audit, compleet heruitgevonden en gereorganiseerd. Zij stelden zich kandidaat voor de prijs voor het team. Deze bekroont een groep van medewerkers, die succesvol een moeilijke periode is doorgekomen, een bijzondere inspanning heeft geleverd, een belangrijk project met succes heeft afgewerkt of een bijzonder initiatief heeft genomen.

    Erkenning

    De prijsuitreiking vond donderdag 26 oktober plaats. De Ninoofse dienst kreeg een mooie erkenning in de vorm van een oorkonde.

    Burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) is bijzonder fier op het team: “Ook al hebben we niet gewonnen, ik beschouw deze nominatie als een grote overwinning voor het team, dat rechtstond na een hele zware periode. Ik ben dan ook een zeer fiere burgemeester. Iedereen, die onze inwoners dient, heeft trouwens recht op waardering. Men mag niet onderschatten, dat veel medewerkers en diensten worden geconfronteerd met beperkingen en er toch steeds opnieuw staan. Het is dan ook fijn als teams worden erkend voor hun goede resultaten.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons