Ouders en kinderen kunnen opnieuw Nederlands oefenen

    15 september 2023

    NINOVE – De nieuwe lessenreeks ‘Nederlands oefenen met je kind’ startte woensdag 13 september en loopt nog tot eind november.

    Ouders kunnen in het Sociaal Huis elke woensdagnamiddag met hun kinderen uit de lagere school Nederlands oefenen. Ze doen dat met een lesgever van het centrum voor basiseducatie, Ligo Zuid-Oost-Vlaanderen.

    Elke week komt een ander thema aan bod, met daaraan leuke activiteiten gekoppeld. Het Nederlands wordt daardoor op een speelse manier aangebracht.

    Na de les kunnen de ouders terecht bij een medewerker van Huis van het Kind met allerlei vragen over hun kinderen. Ze kunnen praktische ondersteuning krijgen bv. bij inschrijvingen voor speelplein of vrije tijd, opvoedingsvragen stellen of worden gericht doorverwezen naar andere diensten of organisaties. De ouders en kinderen kunnen ook de speelotheek en het ruilhuis bezoeken.

    Info: Sociaal HuisLigo-zovl.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons