Een warm afscheid voor Paul De Schepper

    27 April 2021

    NINOVE – Op het einde van de gemeente- en OCMW-raad namen de raadsleden maandagavond 26 april op een hartelijke wijze afscheid van Paul De Schepper (Samen). Na 26 jaar in de Ninoofse politiek geeft hij zijn zitje door aan Bart Mignon.

    Paul zat sinds 1995 in verschillende OCMW- en gemeenteraden, was OCMW-voorzitter en ook schepen.

    “Na 26 jaar dienst geef ik graag de fakkel door”, aldus de gevierde na afloop van de virtuele gemeente- en OCMW-raad. “Ik bedank alle raadsleden en ook de personeelsleden voor de goede samenwerking. Ik had het afscheid graag anders gezien. Maar als alles meevalt, zal ik na de vakantie na afloop van een hopelijk korte fysieke raadszitting trakteren.”

    Waardering

    Karolien De Roose (N-VA), Veerle Cosyns (Samen), Michel Casteur (Open VLD), Guy D’haeseleer (Forza Ninove ) en burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) hadden elk op hun manier niets dan woorden van lof en waardering voor de jarenlange inzet van Paul.

    Gematigd en redelijk, familie- en partijmens, betrouwbaar, gedegen, betrokken… waren enkele karaktertrekken, die regelmatig terugkeerden in de diverse afscheidsspeeches, vaak gelardeerd met sprekende anekdotes. Maar ook zijn droge humor, zangtalent en zijn praktische handigheid als ingenieur kregen een eervolle vermelding.

    Het meest trots mag Paul zijn op de realisatie van het woon-zorgcentrum Klateringen.

    Na de bloemen voor zijn vrouw Vera (die mee in het complot zat) en een aankoopbon voor zijn vele toekomstige klussen, kreeg hij een virtueel applaus op alle schermen.

    Hij gaf iedereen nogmaals rendez-vous voor september of oktober, “al zullen we misschien niet thuis zijn wegens een wandelvakantie in Oostenrijk.

    We geven hierbij de afscheidsspeeches tijdens de zitting van 26 april.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons