Karolien De Roose (N-VA): “Aftellen naar 2024.”

    02 oktober 2021

    NINOVE – “Wat ik vorig jaar heb gezegd, is uitgekomen”, aldus het N-VA-gemeenteraadslid. “Ik zal dus grotendeels in herhaling vallen.”

    De meerderheid had volgens Karolien De Roose niet altijd oren gehad naar haar voorstellen: huwen in openlucht, bijsturen van de aankoopbons, steun voor bijberoepers. Alleen voor de sociale correcties binnen de hele diftar-regeling was er bereidheid.

    Stilstand

    Ze hekelde de “premature voorstellen en de goed nieuws show. Eigenlijk zijn er nu geen voorstellen meer; dit blijft de coalitie van de stilstand. Het monsterverbond is een stilstandsverbond. Er waren de aanpassingen van de plannen van 2019 naar 2020 en van 2020 naar 2021. Volgend jaar zal dat hetzelfde zijn.”

    Ze wees ook naar de niet-realiseerde investeringen in het autodeelsysteem, de schoolstraten, de speelpleinen, bossen en groen. “En voor de Triest-doorsteek is er weer een budgetverhoging voorzien. Een megalomaan project, dat gewoon niets uithaalt.”

    Haar conclusie: “Ninove snakt naar verandering.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons