Raadslid Stijn Vermassen (Samen) terug van even weggeweest

    22 mei 2023

    NINOVE – De 41-jarige voorzitter van Vooruit Ninove legde maandag 22 mei de eed af als OCMW- en gemeenteraadslid voor de Samen-fractie.

    Hij volgt Wassim Hassine op, die vorige maand 24 april op het einde van de raadszitting zijn ontslag aankondigde. Zijn professionele bezigheden vond hij niet meer te combineren met zijn mandaat als gemeenteraadslid.

    Stijn Vermassen was eerder al voorzitter van de sociale huisvestingsmaatschappij (SHM) Ninove Welzijn en gemeenteraadslid (2013-2018).

    Wonen

    “Ik ben fier om opnieuw een van de 33 verkozenen van onze stad te zijn”, gaf hij maandagavond 22 mei als commentaar na zijn eedaflegging in handen van gemeenteraadsvoorzitter Dirk Vanderpoorten (Open Vld). “Voor mij is dit een ideale plaats om mijn engagement vorm te geven, om onze stad vooruit te helpen. Als gemeenteraadslid kan je wegen op het schepencollege en heb je invloed om bepaalde zaken aan te kaarten.”

    Betaalbaar wonen is voor hem een aandachtspunt.

    “Wonen is bijvoorbeeld nog nooit zo duur geweest; betaalbaar wonen, zeker voor starters, is voor mij erg belangrijk. Daarnaast vind ik vooral dat onze wegen en voetpaden beter moeten onderhouden worden en sneller vernieuwd. Tot slot heb ik een zwak voor mensen met een beperking. De stad heeft ook voor hen een rol te spelen, niet in het minst in de toegankelijkheid van de gebouwen en de voetpaden.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons