Sleutelbos wenst iedereen veel lichtpuntjes en hoop in 2021

    28 december 2020

    MEERBEKE – De interdisciplinaire groepspraktijk ‘Sleutelbos’ in de Gemeentehuisstraat bestaat 5 jaar. Het team wil mensen ondersteunen, die soms met heel wat vragen zitten.

    Sleutelbos staat klaar om kinderen, jongeren en hun gezin maar ook volwassenen en ouderen te ondersteunen.

    Coördinator Silke De Roeck: “We bieden verschillende vormen van begeleiding aan: logopedie, ergotherapie, studiebegeleiding, psychotherapie, relatietherapie, seksuologische begeleiding, gezinstherapie, hippotherapie, opvoedingsondersteuning, begeleiding in voeding en sport en loopbaancoaching. We hechten belang aan lichamelijke, schoolse en geestelijke gezondheid.”

    Welzijn

    Haar boodschap aan de mensen: “Laten we mild zijn voor elkaar en mekaar helpen om de stap naar hulp te zetten. Het is nu extra belangrijk om aandacht te hebben voor het welzijn van onze omgeving en van onszelf. Het team van Sleutelbos wenst alle mensen de nodige steun, hoop en verbondenheid in deze tijden.”

    Nieuw

    Voor het team van Sleutelbos brengt 2021 goed nieuws en hoop.

    “De inrichting van een extra verdieping zal het mogelijk maken om uit te breiden. Dit wil zeggen, dat we ons aanbod zullen verbreden en vernieuwen. We willen nog verder aansluiten bij de noden en behoeften van en tussen de mensen. We hebben deze vernieuwingen dit jaar al in gang gezet. Dat merk je aan onze website, die duidelijker is en vernieuwd om mensen te helpen de juiste vorm van hulp te vinden.”

    Info: SleutelbosInstagramFB-paginainfo@sleutelbosninove.be – 0477-81 37 26.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons