Arne liep 154 km in 24 uur

    07 november 2021

    MEERBEKE – Arne Cauchie won op 24 oktober de ‘Ultimate Warrior Obstacle Run’ in het Nederlandse Reuver. Een uithoudingswedstrijd, waarbij de deelnemers het lopen afwisselen met een reeks technische beproevingen.

    Zelfs in het Nederlands klinkt die wedstrijd indrukwekkend: de ‘ultieme hindernissenloop voor krijgers’.

    Het doel van een dergelijke wedkamp is om op een etmaal zoveel mogelijk afgewerkte ronden te lopen. Cauchie was duidelijk de beste en haalde het afgetekend van twee Duitsers, die het podium vervolledigden.

    Vier jaar geleden gingen we al eens langs bij deze Meerbekenaar; ook nu liepen we even aan voor een gesprek. Arne leidde ons rond in zijn fitnessgarage en legde ons uit hoe je je lichaam kan voorbereiden op dat soort extreme uitdagingen.

    Info: Ultimate warriorSpartacus woont in Meerbeke.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons