“Dit was de beste Mega Jens Beach-editie ooit”

    22 augustus 2023

    NINOVE – Het 14de Mega Jens Beach-tornooi vond afgelopen weekend plaats op de beachvolleybalvelden achter de sporthal. Het werd een topeditie.

    Na de succeseditie van vorig jaar noteerde de organisatie dit jaar een ongezien grote opkomst. Het tornooi lijkt elk jaar nog te groeien in omvang. Niet minder dan 60 ploegen maakten hun opwachting. Daar zat het goede weer ook voor iets tussen natuurlijk.

    Tornooi

    Vooral de Fun-reeks voor niet-volleyballers op zaterdag kent een steeds groter succes.

    “We moesten zelfs de inschrijvingen voortijdig stoppen voor deze categorie”, zegt Maaike Van Isterdael. “Het doet ons enorm plezier om op deze manier een ander publiek aan te trekken.”

    Op zondag kiezen dan weer veel teams voor het toernooi met gemengde ploegen. Deze categorie wordt op andere beachvolleybal evenementen weinig georganiseerd.

    Bekende volleyballers

    Mevoc had de eer om enkele grote namen uit het volleybal te mogen verwelkomen. Onder andere Martijn Colson in gemengd (Belgisch kampioen beachvolleybal), Dennis Deroey (Belgisch kampioen beachvolleybal en zaal), Hendrik Tuerlinckx (Leuven), Fien Callens (coach bij Oudegem en co-commentator voor de VRT) en Yana De Leeuw (speelsters bij Roeselare) vonden de weg naar Mega Jens Beach.

    Maaike Van Isterdael maakt dan ook een positieve balans op: “Nog voor de eindafrekening werd gemaakt, stellen we vast dat dit onze succesvolste editie ooit was. We danken dan ook sponsors, supporters en sympathisanten.”

    Uitslagen

    • Winnaars zaterdag
      – Gemengd/dames: Lotte met de homies (jeugdspeelsters Mevoc).
      – Heren: We zijn hier nu toch, laat ons iets drinken (team van Vokajap).
      – Fun: gebrekkig (niet-volleyballers).
    • Winnaars zondag
      – Gemengd: No Fame no game (Yana De Leeuw-ereklasse Roeselare en Hendrik Tuerlinckx-ereklasse Leuven).
      – Heren: Old but gold (Joppe Paulides-2de klasse Frankrijk bij Halluin en Dimitri Coeckelberghs).
      – Dames: F with B (Bente en Fenske – Mevoc)

    JTR – Foto’s: Davy De Mesmaeker

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons