Jens Reynders wint 78ste Grote Prijs Beeckman-De Caluwé

30 juli 2021

NINOVE – In een spurt met 19 renners, toonde Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) zich donderdag 29 juli de snelste van het lot.

De weersomstandigheden waren ideaal en tegelijk selectief: een droog parcours met af en toe een stevige wind.

De 123 deelnemers aan de 78ste Grote Prijs Beeckman-De Caluwé kregen 13 ronden voor de wielen geschoven. Met start en aankomst aan de Onderwijslaan, reden ze vanuit Ninove naar Meerbeke, via Denderwindeke, Pollare en terug naar Ninove. In totaal 160 km.

Uiteindelijk kwam het tot een spurt met 12, waarbij Jens Reynders het haalde voor Michaël Van Staeyen (EvoPro Racing) en ploeggenoot Gilles De Wilde (Sport Vlaanderen-Baloise).

De organiserende wielerclub vzw Koninklijke Denderclub Ninove kan terugblikken op een geslaagde 78ste editie.

Info: uitslag.

MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons