Osta Spoedja, we gaan naar zee

  27 juni 2020

  NINOVE – Een tiental sportievelingen verzamelde zaterdagochtend 27 juni voor een fietstocht naar zee. Allen komen ze uit dezelfde familie en de meesten onder hen zijn ook lid van een carnavalsvereniging.

  Het was nog lekker fris, toen de eerste wielerliefhebbers omstreeks 7 uur arriveerden op de Mallaard-parking. Ze maakten zich klaar voor een fietstocht van 110 km naar Bredene.

  Naast Osta Spoedja waren ook Smosj en Nie Geweun vertegenwoordigd in dit bonte gezelschap.

  We spraken met een aantal sportievelingen, waarvan al enkelen uitkeken naar het frisse pintje op een Bredens terras.

  JTR

   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons