Sint-Kristoffelvrienden organiseren ‘Memorial Patrick De Doncker’

    07 augustus 2023

    POLLARE – De Ronde van Oost-Vlaanderen voor beloften is hier zondag 13 augustus opnieuw te gast. Voortaan heet deze wedstrijd ‘Memorial Patrick De Doncker’.

    De tiende editie van deze vijfdaagse wielerwedstrijd vindt dit jaar plaats van 11 tot 15 augustus. In Nevele wordt de openingsrit gereden; nadien volgen Haasdonk, Pollare, Merelbeke. Na afloop van de wedstrijd in Waterland-Oudeman (Sint-Laureins) kennen we de opvolger van de Nederlander Roy Hoogendoorn.

    Memorial

    Rit 3 is ook nu weer een organisatie in samenwerking met de Sint-Kristoffelvrienden Pollare. Als blijk van dank en uit respect krijgt deze wielerwedstrijd voortaan de naam ‘Memorial Patrick De Doncker’.

    De race start in Pollare-Dorp om 14 uur, de aankomst is voorzien omstreeks 17.15 uur. De totale afstand bedraagt 144 km, verdeeld over 13 ronden.

    HVO

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons