Sportieve uitdagingen tijdens Barpark Challenge

    02 april 2024

    NINOVE – Als je zin hebt kun je zaterdag 20 april terecht op het barpark in het stadspark om in individueel of in groep het beste van je sportieve zelf te geven in 7 disciplines.

    Iedereen, die 16 jaar is of ouder en zin heeft in een sportieve uitdaging, kan zich inschrijven voor de Barpark Challenge van 20 april. In 7 verschillende disciplines testen de deelnemers hun snelheid en behendigheid. Hoe lager de totale tijd om alle disciplines te doorlopen, hoe hoger je plaats in de rangschikking

    De disciplines van de Barpark Challenge zijn: 1.000 meter lopen, monkey bars, darts, 500 meter roeien (op een roeitoestel), buikspieren, 2.500 meter fietsen en jump squats.

    Enige overeenkomst met een bekend tv-programma is geheel toevallig. Je kan individueel of per ploeg deelnemen. Op het einde van de dag wordt voor beide een klassement opgesteld. De deelnemer met de strafste tijd gaat met de trofee naar huis.

    Praktisch

    • Datum en uur: zaterdag 20 april, doorlopend van 10 tot 17 uur.
    • Plaats: barpark, stadpark Ninove.
    • Deelname: € 4 per deelnemer (€ 1,50 voor UiTPAS met kansentarief).
    • Inschrijven: via Barpark Challenge, tot uiterlijk 18 april.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons