Stad zoekt uitbater voor EK-voetbaldorp aan Abdijkerk

    01 maart 2024

    NINOVE – Voor het Europees kampioenschap in Duitsland wil de stad een voetbaldorp op de parking aan de Abdijkerk. Lokale partners kunnen zich kandidaat stellen voor de uitbating ervan.

    Het voetbaldorp was tijdens het WK in 2018 een groot succes. De stad wil dit initiatief dit jaar hernemen en zoekt een uitbater voor het voetbaldorp met een zomerse gelegenheidsbar tijdens het EK voetbal.

    Praktisch

    • De uitbater is verantwoordelijk voor de bouw en de uitbating van het voetbaldorp/pop-up bar aan de parking van de Ninoofse Abdijkerk. Daar worden zéker de matchen van de Rode Duivels op een groot scherm uitgezonden.
    • De uitbating van het voetbaldorp met pop-up zomerbar gebeurt van vrijdag 14 juni tot en met 14 juli 2024.
    • De uitbater is bereid om een personeelsfeest voor de medewerkers van de stad te organiseren en te faciliteren in de pop-up.
    • Geïnteresseerd kunnen tegen ten laatste dinsdag 12 maart hun kandidatuur indienen. De documenten en uitgebreide voorwaarden vind je op ‘EK Voetbal aan de Abdijkerk’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons