Voorzitterswissel bij zwemclub De Kikkertjes

    18 maart 2024

    NINOVE – De zwemclub hield zondag 17 maart haar algemene vergadering in de Ninoofse sporthal. Na 20 jaar voorzitterschap gaf Maggy Favyts officieel de fakkel door aan Sander Kiekens.

    Sander leerde als kind zwemmen bij De Kikkertjes. Op 17-jarige leeftijd werd hij lesgever en enkele jaren later nam hij er een bestuursfunctie op.

    Zwembad

    De zwemclub bevindt zich momenteel in woelig water. Door de langdurige sluiting van het zwembad De Kleine Dender vanwege renovatiewerken, zag de club zich verplicht om uit te wijken naar naburige zwembaden. Zowel het aantal zwemmers als het aantal lesgevers namen hierdoor een duik.

    Bovendien zorgt de onzekerheid over de vooruitgang van de werken aan De Kleine Dender voor frustraties. “Sinds de zwembadmanager ontslag nam, worden we niet meer op de hoogte gehouden van de werkzaamheden”, vertelt Kiekens.

    De afscheidnemende voorzitter Favyts vult aan. “Het ziet ernaar uit, dat deze situatie nog enkele jaren zal duren. Wat we zeker niet doen is de moed opgeven, want we beseffen maar al te goed hoe noodzakelijk onze zwemlessen zijn.”

    Info: De Kikkertjes.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons