Stad peilt naar ervaringen Ninoofse vrijwilligers en verenigingen

    10 november 2022

    NINOVE – Via de Doe-Meter wil de stad te weten komt wat goed loopt en wat minder gaat in het vrijwilligers- en verenigingsleven.

    Wie zijn zij? Wat drijft hen? Een antwoord op deze en andere Jambers-vragen wil schepen voor participatie Henri Evenepoel (Open Vld) te weten komen.

    “Vrijwilligers, verenigingen, clubs, leden en supporters: allen kleuren ze met hun acties het sociale leven in Ninove. Dit maakt van de stad een aangename plek om te wonen. Het stadsbestuur gelooft sterk in de kracht van deze solidariteit. We zijn daarom benieuwd naar de ervaringen van onze inwoners.”

    Doe-Meter

    Ninovieters kunnen laten weten hoe zij het sociale leven in Ninove beleven. Tussen 15 november en 15 december kunnen ze daartoe de Doe-Meter invullen via mijn.ninove.be.

    Daar kan je alle participatieacties volgen, eventueel eraan deelnemen. Als je daarnaast ook lid bent van het Ninoofse burgerpanel, ontvang je regelmatig uitnodigingen om deel te nemen aan bevragingen over maatschappelijke onderwerpen die spelen in onze stad.

    Info: mijn.ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons