Stad reikt eretekens uit

    21 december 2022

    NINOVE – De feestzitting onder auspiciën van de gemeenteraad had maandag 19 december plaats in de Meerbeekse zaal De Linde. Stadsmedewerkers kregen er een oorkonde, medaille of een ereteken.

    Dirk Vanderpoorten nam als voorzitter van de gemeenteraad de honneurs waar en paste perfect in zijn rol als ceremoniemeester van dienst.

    Omwille van de corona-epidemie was de laatste feestelijke zitting geleden van 2019. “Hiermee hervatten we een mooie traditie”, bevestigde Dirk Vanderpoorten.

    Eretekens

    Door die onderbreking was de lijst met te eren stadsmedewerkers veel langer dan gewoonlijk.

    Per dienst werden de collega’s naar voor geroepen, waarna de voorzitter voor iedereen een persoonlijk woordje voorlas. De algemeen directeur Carine Coppens overhandigde op haar beurt de oorkonden, medailles en eretekens aan de gevierde medewerkers.

    Ninofmedia zakte af naar De Linde en sprak er met gelukkige medewerkers en hun verantwoordelijken. Ereburger Wesley Sonck was ook van de partij.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons