Steunactie voor slachtoffers woningbrand Stierstraat

    13 augustus 2023

    MEERBEKE – Het jonge gezin leed veel schade bij de brand in hun woning van afgelopen donderdagavond 10 augustus. Inmiddels is een steunactie opgestart.

    “Er was donderdag brand uitgebroken in ons huis”, lezen we op de site van de steunactie. “De kleren van de kinderen moeten vernieuwd worden en de meubels. Na de brand was het verschrikkelijk om de woning binnen te gaan. Alles is stuk, een kat zit bij de dierenarts voor extra zuurstof en ons dochter van 1 jaar en 8 maand heeft niks meer. Al haar speelgoed is ook voor de vuilbak, dus alle hulp is welkom.”

    Steunactie

    Mark Vercauteren startte een steunactie om het gezin alvast financieel wat bij te staan. Je kunt dit ook doen door een donatie via de Steunactie woningbrand.

    Lees ook: ‘Veel rookschade door beginnende woningbrand in Stierstraat’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons