SU fm presenteert omgekeerde adventskalender

    28 november 2019

    NINOVE – Radio SU fm start zondag 1 december officieel de adventsperiode, de aanloop naar Kerstmis. Dit doen ze met de lancering van een omgekeerde adventskalender.

    Het concept van een adventskalender is gekend: elke dag pak je een cadeautje uit. SU FM draait het volledig om: zij vragen hun luisteraars om er een in te pakken.

    Vul elke dag in de aanloop naar Kerstmis een doosje met een cadeau. Op 21 december komen de radiomakers samen met ‘Zonder Honger Naar Bed Ninove’ de adventskalenders ophalen. Net op tijd om mensen, die het minder breed hebben, nog een fijne kerst te bezorgen vol cadeaus. De dozen, die teveel zouden zijn, geven ze mee voor de daklozen.

    “We willen met de radio graag iets teruggeven aan de mensen uit de streek”, aldus Yvan De Schrijver, presentator bij SU fm. “Maar we kunnen veel meer bereiken als we iedereen uit de streek hiervoor inzetten. Daarom lanceren we een oproep om samen met ons manden te verzamelen.”

    Schrijf je in voor de omgekeerde adventskalender via info@sufm.be of de Facebookpagina.

    Info: SU fm.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons