Twee verdachten van agressie tegen City-supporter blijven aangehouden

    21 oktober 2021

    GENT – De vijf verdachten van het gewelddadig incident op de parking van de E40 in Drongen zijn donderdag 21 oktober voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Twee van hen blijven aangehouden.

    De verdachten zijn vijf mannen, waaronder vier twintigers en een veertiger. Vier van hen wonen in Vlaams-Brabant, één in Oost-Vlaanderen.

    Op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen zijn ze alle vijf voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent. Het gerechtelijk onderzoek en de aanhouding zijn gevorderd op grond van diefstal met geweld en diefstal met gelijkgesteld geweld.

    Daarbij kwamen verzwarende omstandigheden ten laste van één van de verdachten, opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid ten laste van een tweede verdachte en schuldig verzuim ten laste van alle vijf de verdachten.

    Drie van hen zijn vrijgelaten onder strikte voorwaarden: een verbod om voetbalmatchen bij te wonen, een verbod om zich op te houden in of in de omgeving van supporterscafés, een verbod om deel te nemen aan activiteiten van voetbalsupporterclubs.

    Twee verdachten blijven aangehouden.

    Het slachtoffer, de 63-jarige Guido De Pauw uit Meerbeke, verkeert nog steeds in coma, maar zijn toestand is intussen stabiel.

    Zie ook: ‘Vijf verdachten opgepakt voor agressie tegen City-supporter’

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons