Uitgeloot voor de grote burgerbevraging van Vlaanderen?

    24 maart 2023

    NINOVE – Het agentschap binnenlands bestuur (ABB) bevraagt van 22 maart tot begin juni 2023 in elke Vlaamse gemeente een representatief deel van de inwoners van 17 tot 85 jaar.

    Deze grootschalige burgerbevraging peilt naar de tevredenheid, de participatie en het gedrag van burgers over heel uiteenlopende thema’s in de eigen stad of gemeente. Waaraan hecht jij belang in jouw gemeente of stad? Ben je tevreden over de voorzieningen? Kan je er veilig fietsen? Zijn er genoeg activiteiten?

    Ben je uitgeloot? Dan krijg je deze bevraging in je brievenbus. De waarde van de resultaten hangt af van het aantal personen, die de vragenlijst invulden.

    Als je de vragenlijst volledig invult, maak je als bedankje kans op een geschenkbon van € 12.

    Met de resultaten ervan wil het ABB elk lokaal bestuur in Vlaanderen ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen.

    Info: cijfers over Ninove vind je op de stadsmonitor.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons