Vaccinatiecentrum sluit weldra de deuren

    07 maart 2022

    NINOVE – Het vaccinatiecentrum aan de Bevrijdingslaan gaat eind maart 2022 dicht.

    In het vaccinatiecentrum kon je vanaf maart 2021 terecht voor een prikje. Aanvankelijk zou dit kunnen tot 31 oktober. Maar omwille van de derde prik was die termijn verlengd tot eind december. Nu is het (voorlopig) definitief: eind maart 2022 gaat het vaccinatiecentrum dicht.

    Prik

    Als je nog een prik wilt, kan je hiervoor op 2 manier een afspraak maken.

    • Via het gratis nummer 0800 20 507. Er wordt zo snel mogelijk een vaccinatieafspraak ingepland.
    • Via het invullen van je gegevens op een online formulier. Je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd om een afspraak in te plannen.

    Dicht

    Het aantal momenten waarop in Ninove nog wordt gevaccineerd is beperkt.

    Vanaf april zal het vaccinatiecentrum gesloten zijn. Maak dus zo snel mogelijk een afspraak, indien je nog niet (volledig) bent gevaccineerd.

    Het callcenter (0800-20 507) is in maart elke werkdag bereikbaar van 8.30 uur tot 12 uur. Vanaf april is ook het callcenter gesloten.

    Info: vaccinatie.

    MLI

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons