Van Maria tot Juliette: een uitzonderlijk viervoudig viergeslacht

    21 november 2021

    NINOVE – Een viervoudig viergeslacht: een uitzonderlijke gebeurtenis, die een familie niet ongemerkt kan laten passeren.

    Maria De Moortel is zaterdag 20 november 80 jaar geworden. Op zich een mooie reden om te vieren, al halen nogal wat mensen die leeftijd.

    Haar kleindochter Kim Collet contacteerde ons echter met een merkwaardige boodschap. Haar grootmoeder blijkt de eerste te zijn van een viervoudig viergeslacht in vrouwelijke lijn.

    We sommen de zeven vrouwen:
    – Maria De Moortel (°1941),
    – Carine Vleeschouwer (°1961),
    – Kim Collet (°1980),
    – Louise Mattens (°2006), Viktor Mattens (°2006), Paulien Mattens (°2008) en Juliette Mattens (°2013).

    Verrassingen

    Dat maakt de 80ste verjaardag van Maria toch wel heel speciaal en dus hadden de comploterende dames haar een dubbele verrassing bezorgd. Zaterdagnamiddag 20 november gingen ze eerst naar de voorstelling ‘Houden van’ in het cc De Plomblom.

    Na afloop was er een feestje in familiekring gepland, waarop Ninofmedia was uitgenodigd. Terug tot grote verbazing van Maria.

    We hadden een gezellige babbel met de vrouwen, over de generaties heen.

    MLI- Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons