63 foutparkeerders beboet op autoloze zondag

  21 september 2021

  NINOVE – De lokale politie controleerde zondag 19 september op foutparkeren in de binnenstad.

  In totaal vlogen 63 chauffeurs op de bon. Hun wagen stond in een zone, waar een permanent parkeerverbod heerst of waar een tijdelijk verbod was in gesteld.

  De controles gebeurden in het stadscentrum, uitgebreid met ondermeer de Mallaardstraat en de Nieuwe Weg.

  Voor de rest verliep de autoloze-luwe-vrije zondag volgens de lokale politie zeer rustig. Omwille van de beperkte activiteiten, was er ook geen massale volkstoeloop.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons