Begijnenbrug terug dicht voor ongeveer 10 weken

  12 oktober 2021

  NINOVE – In opdracht van de Vlaamse Waterweg nv zal vanaf 18 oktober 2021 een aannemer werken uitvoeren aan de Begijnenbrug. Deze zullen ongeveer 10 weken duren, tot 15 december.

  De firma Electro Goeminne uit Dikkelvenne staat in voor deze werken en zal de brugscharnieren vervangen.

  Tijdens de geschatte duur van 10 weken zal de brug buiten gebruik zijn voor alle verkeer, inclusief fietsers en voetgangers.

  Buiten de werkuren zal de brug aan de Burchtstraat wel zijn opengesteld voor voetgangers.

  De Vlaamse Waterweg nv liet eerder dit jaar, tussen 3 mei en 4 juni, al de elektromechanische sturing van de Begijnenbrug vernieuwen. Dat gebeurde daarvoor ook met de Oude Kaaibrug.

  Er is een wegomlegging via de Oude Kaaibrug.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons