• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Begijnenbrug voor 4 weken afgesloten

  26 april 2021

  NINOVE – De Vlaamse Waterweg nv laat van 3 tot en met 28 mei de elektromechanische sturing van de Begijnenbrug vernieuwen.

  Wegens slijtage is de elektromechanische uitrusting van de brug in de Burchtstraat aan vernieuwing toe. Eerder gebeurde dit ook met de Oude Kaaibrug.

  De werken houden onder andere de revisie in van de hydraulische cilinders. Deze zorgen er voor, dat de brug kan worden geopend.

  Tegelijk wordt de brug klaargemaakt voor bediening op afstand later. Daarvoor gebeurden eerder al enkele ingrepen.

  Zonder onvoorziene omstandigheden zijn de werken klaar tegen vrijdagavond 28 mei.

  Door die werken is de Begijnenbrug tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Er is een wegomlegging voorzien via de Oude Kaaibrug.

  Info: De Vlaamse Waterweg.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons