Bijna 2 op 5 chauffeurs reden te snel op Halsesteenweg in Neigem

    11 augustus 2022

    NINOVE – De lokale politie maakte de resultaten bekend van de snelheidscontroles in juli 2022. Met 38,36 % haalde de Halsesteenweg in Neigem (zone 50) het hoogste aantal snelheidheidsovertredingen van de maand en zelfs van het hele jaar.

    Ook in de Nederhasseltstraat (Outer) en op Vreckom (Denderwindeke) zijn hoge percentages genoteerd: respectievelijk 32,14 % en 31,71 %.

    De laagste percentages zijn opgetekend op de Brakelsesteenweg in Ninove (3,08 %) en de Halsesteenweg in Meerbeke (5,01 %).

    Er gebeurden geen controles in Lieferinge en Voorde. Van de onbemande camera aan de Elisabethlaan zijn in juli geen gegevens beschikbaar.

    We geven deze en andere resultaten weer in de bijgevoegde grafieken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons