Deel Molenstraat Denderhoutem afgesloten tot vrijdag

    22 januari 2020

    HAALTERT – Door werken van Fluvius is de Molenstraat tussen Dorp en de Pastorijweg volledig afgesloten. Voetgangers kunnen wel door. Daarom is het andere deel van de Molenstraat tweerichtingsverkeer. Vanuit de Borrekent mag je tot en met vrijdag 24 januari de Molenstraat inrijden om bv. de sporthal te bereiken.

    In Denderhoutem is het stuk van de Molenstraat tussen Dorp en Pastorijweg volledig afgesloten tot en met vrijdag 24 januari 2020. Fluvius voert daar werken uit tot en met vrijdag en het bleek dat doorgaand verkeer niet mogelijk is. Voetgangers en fietsers (afstappen) kunnen wel langs.

    Daarom sluit lokaal bestuur Haaltert dat stuk van de Molenstraat af. Het andere deel van de Molenstraat is tot en met vrijdag tweerichtingsverkeer. Dus vanuit de Borrekent/Schoolstraat mag je de Molenstraat inrijden om o.a. de sporthal en Zorgdorp De Pastorij te bereiken.

    De werken duren vermoedelijk tot en met vrijdag. Mochten ze vroeger gedaan zijn, dan zal het tweerichtingsverkeer worden opgeheven. Let dus op de verkeersborden.

    De Lijn schrapte de twee haltes Dorp en Molenstraat en voorziet een omleiding langs Lebeke en Dwarsstraat. De info is geafficheerd aan de haltes.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons