• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Gratis parkeren in blauwe zones verlengd tot 30 april

  03 maart 2021

  NINOVE – Het stadbestuur heeft de regeling voor gratis parkeren in de blauwe zone verlengd tot en met 30 april 2021.

  Eerder al mocht je in de blauwe zones (waar je normaal gezien je parkeerschijf legt) gratis parkeren. Het stadsbestuur had die maatregel al enkele keren verlengd.

  Die regeling is nu nogmaals verlengd tot en met 30 april 2021.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons