Heraanleg fietspaden langs de Geraardsbergsesteenweg/Terlicht (N460)

    11 maart 2021

    HAALTERT/NEDERHASSELT – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op 15 maart met de heraanleg van de fietspaden op de Geraardsbergsesteenweg/Terlicht (N460) over ruim 2 km. Ze krijgen een nieuwe toplaag in asfalt.

    De aannemer werkt aan de fietspaden op de N460 vanaf het kruispunt met de Vogelzangstraat (Nederhasselt) tot aan het kruispunt met de Terwarentstraat (Haaltert). Over de afstand van 2 km krijgen de fietspaden langs beide zijden van de gewestweg een nieuwe toplaag in asfalt.

    De heraanleg start maandag 15 maart en duurt tot en met vrijdag 19 maart.
    Maandag 22 maart komen de markeringen op de fietspaden. Deze laatste werken duren 1 dag en gebeuren via mobiele signalisatie.

    Wegomleggingen

    • Het verkeer op de N460 richting Aalst rijdt langs de werfzone.
    • Richting Ninove is er een wegomlegging via de Terwarentstraat, Borrekent, de Schoolstraat, de Dorpstraat, de Ninoofsesteenweg en de Denderhoutembaan.
    • Het verkeer richting Aspelare en Geraardsbergen kan na de Dorpstraat, de Nieuwstraat, de Lebeke, de Kerkstraat en de Vogelzangstraat terug de N460 oprijden.
    • De fietsers rijden in beide richtingen om via de Terwarentstraat, de Veldstraat, de Knipperhoek, de Lebeke en de Vogelzangstraat.

    Info: Agentschap Wegen en Verkeer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons