Herstellingswerken op Expresweg/N45 vanaf 1 augustus

    25 juli 2022

    HAALTERT/DENDERLEEUW – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) laat het wegdek vernieuwen op de N45 in Haaltert. De werken zullen 2 weken duren en zijn klaar op 16 augustus.

    De aannemer start maandag 1 augustus met de vernieuwing van het betonnen wegdek in de richting van Ninove, net voorbij het kruispunt met de Hoogstraat.

    De week erop, vanaf maandag 8 augustus tot dinsdag 16 augustus, werkt hij op de rijrichting Aalst. Tijdens die week is de Wildebeekstraat afgesloten van de Expresweg en is een wegomlegging voorzien.

    Verkeer

    • De fietsers kunnen de werfzone blijven passeren.
    • Het verkeer op de Expresweg rijdt ter hoogte van de werfzone over 1 rijstrook.
    • Er geldt een snelheidsbeperking van 30 km/uur. De politie zal de snelheid controleren.
    • Vanaf 8 augustus is de Wildebeekstraat afgesloten van de N45. Het verkeer richting Welle rijdt om via de Hoogstraat, het verkeer in de andere richting rijdt om via de Regentiestraat naar de N405.
    • Tijdens het gieten zal de N45 ’s nacht een 3-tal uur dichtgaan in de richting van Ninove en rijdt alle verkeer om via de N460 door het centrum van Haaltert richting Geraardsbergen.

    Info: AWV-Denderleeuw.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons