Kattestraat op weekdagen overdag onderbroken tot begin maart – Nieuwe versie

    08 februari 2024

    OKEGEM – Omwille van nutswerken zal de Kattestraat van 12 februari tot en met 1 maart zijn afgesloten op weekdagen.

    In de straat laat Fiberklaar nutswerken uitvoeren voor de aanleg van een glasvezelnetwerk: van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart.

    De Kattestraat zal gedurende deze periode op weekdagen zijn afgesloten, telkens tussen 7 en 18 uur.

    Er zijn wegomleggingen voorzien.

    Extra info

    Omdat de buurtbewoners nogal wat concrete vragen hebben, gaf de schepen voor openbare werken Stijn Vermassen bijkomende uitleg.

    “De werken zijn door Fiberklaar aangevraagd. Zij moeten 72 uur voor de start der werken de buurt informeren. Normaal beginnen hun werken wel niet vroeger dan volgende week woensdag 14 februari. Wie daar woont zal wel nog door mogen tot aan zijn woning. Parkeren zal afhankelijk zijn van waar ze juist hun sleuven aan het graven zijn.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons