Omloop Het Nieuwsblad 2022 – Verkeersmaatregelen

    23 februari 2022

    NINOVE – De Omloop Het Nieuwsblad opent zaterdag 26 februari het Belgisch wielerseizoen. De aankomst ligt op de Onderwijslaan.

    De Omloop start in Gent: de mannen om 11 uur, de vrouwen om 13.25 uur.

    De aankomst ligt ook dit jaar aan de Onderwijslaan. De mannen worden verwacht rond 16 uur, de dames rond 17 uur.

    Verkeer

    Deze wielermanifestatie vergt heel wat verkeersmaatregelen. De eerste beginnen al op donderdag 24 februari, ter hoogte van de Onderwijslaan en de Centrumlaan.

    Zaterdag 26 februari blijven de handelaars in het centrum vlot bereikbaar tot 13 uur.

    Die dag is er een parkeerverbod in de volgende straten: Krepelstraat, Edingsesteenweg, Leopoldlaan, Elisabethlaan, Centrumlaan, Kaardeloodstraat, Molendenderstraat, Polderbaan, Rode Kruisstraat, Vuurkruisersstraat, Geraardsbergsestraat, Bevrijdingslaan, Burchtstraat, Brusselstraat, Graanmarkt, Clement Behnplein, Brusselsesteenweg (tussen Edingsesteenweg en Halsesteenweg).

    Meer details vind je op Omloop Het Nieuwsblad-Verkeersmaatregelen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons