Politie bereidt zich voor op heropstart werken Brakelsesteenweg

    08 oktober 2021

    NINOVE – Naar aanleiding van de heropstart van de werken aan de Brakelsesteenweg zal de lokale politie zowel sensibiliseren als repressief optreden.

    De werken en de bijhorende wegomleggingen vragen om een geïntegreerde aanpak van de lokale politie, de dienst mobiliteit Ninove en het Agentschap Wegen en Verkeer.

    Verkeersploegen van de politiezone Ninove zullen informatie verstrekken aan de weggebruikers. Daarnaast zullen zij ook maximaal toezicht houden op de wegomleggingen en de naleving van de verkeersregeling.

    De politie zal samen met de dienst mobiliteit van de stad wekelijks overleggen om knelpunten te bespreken en aan te pakken.

    Hinder

    Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD): “We zijn ons bewust van de hinder, die dergelijke omvangrijke werken met zich kan meebrengen en we proberen de overlast te beperken. Het volledig afsluiten van de Brakelsesteenweg heeft een enorme impact op de dorpen, waar de omleiding is voorzien. Er is daartoe heel wat voorbereidend werk geleverd en we willen dit ook wekelijks evalueren en eventueel bijsturen.”

    Bij vragen over de werkzaamheden kan je contact opgenomen worden met:

    Info: zie ook ‘Wegenwerken Brakelsesteenweg hervatten maandag 11 oktober’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons