Renaat Raes vraagt aandacht voor Schoolbaantje

    24 juli 2019

    VOORDE – Renaat Raes (Forza Ninove) vroeg tijdens de Ninoofse gemeenteraad aandacht voor de belabberde staat, waarin het Schoolbaantje zich bevindt.

    De schoolgaande jeugd en hun ouders gebruiken het Schoolbaantje”, aldus Renaat Raes. “Alleen bevindt dit belangrijk traag weggetje zich al enkele jaren in een slechte toestand. Mijn collega Ilse Malfroot heeft dit verleden jaar al aangeklaagd. Tot nu is daar nog geen gevolg aan gegeven en mijden steeds meer mensen dit paadje, net omwille van die slechte staat.”

    En dus had hij graag geweten of het herstel ervan binnenkort op de planning staat.

    “Je hebt een punt”, moest schepen van openbare werken en mobiliteit, leefmilieu en klimaat, energie en nutsvoorzieningen Wouter Vande Winkel (Samen) toegeven. “Het Schoolbaantje bevindt zich in een slechte staat. We zullen nagaan hoe dit aan te pakken, bijvoorbeeld door halfverharding aan te brengen. Het maakt alleszins deel uit van de meerjarenplanning.”

    “Het onderhoud van de trage wegen is wel een hele opgave”, gaf de schepen nog mee. “Dit is niet simpel, maar het personeel is er druk mee bezig.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons