Rijden onder invloed leidt naar drugsvangst

    22 januari 2021

    NINOVE – De lokale politie nam het rijbewijs af van een chauffeur onder invloed van illegale drugs. Bij een daaropvolgende huiszoeking namen de agenten cannabis, hasj en drugsprullaria in beslag.

    De verkeerscontrole gebeurde donderdag 21 januari tussen 12.30 uur en 21 uur op drie plaatsen in Ninove en deelgemeenten.

    Deze actie spitste zich toe op alcohol en andere drugs in het verkeer. Van de 38 gecontroleerde chauffeurs waren 37 op dat vlak volledig in orde.

     

    Plaats Controles PV’s
    Aspelare/Nederhasselt-Geraardsbergsestwg. 12 0
    Ninove-Aalstersestwg. 6 2
    Denderwindeke/Meerbeke-Edingsestwg. 20 0
    TOTAAL 38 2

     

    Drugs

    1 bestuurder is betrapt op rijden onder invloed van illegale drugs. Hij verloor onmiddellijk zijn rijbewijs voor 15 dagen.
    Bij het doorzoeken van zijn wagen trof de politie een kleine hoeveelheid cannabis aan.

    Uit verder onderzoek bleek, dat de man thuis ook nog illegale drugs had opgeborgen. De politie nam tijdens een daarop volgende huiszoeking alle drugs in beslag. In totaal ging het om 45 g cannabis, 20 g hasj en attributen voor het gebruik ervan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons