Roze van Oude Kaaibrug maakt plaats voor duifgrijs

    12 oktober 2023

    NINOVE – De Vlaamse Waterweg zet de Oude Kaaibrug in een nieuw kleurtje: duifgrijs zal het huidige afgebleekte roze vervangen.

    De Vlaamse Waterweg liet inmiddels al het brugdek vernieuwen en zal binnenkort nog een antisliplaag aanbrengen.

    Ook een verfbeurt staat op het programma. Omdat de huidige roze verflaag is afgeschenen door de zon, was de stad vragende partij voor een opsmukbeurt met een nieuwe verflaag. De brug krijgt een nieuwe kleur: duifgrijs (RAL 5014).

    De verfwerken zijn gepland in oktober 2023 en april 2024.

    • In oktober worden de zijkanten, de leuning op de zijkanten van de brug en de torens tot de hoogte van de leuning afgewerkt. Tijdens deze werken zal er geen verkeerhinder zijn.
    • In april 2024 krijgen de 4 torens en de 2 zichtvlakken van de brug een nieuwe laag. Dit gebeurt met de hoogtewerker en zal een impact hebben op het verkeer. Op dinsdagen (marktdagen) zal de brug hoe dan ook voor alle verkeer toegankelijk blijven.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons