Schepen Vande Winkel (Samen) verwacht oplossing voor Kerkplein

    16 november 2022

    NINOVE – De aanslepende en onvoltooide afwerking van de werken op het Kerkplein zou binnenkort van de baan zijn, aldus de schepen in een reactie op een eerder gepubliceerd artikel.

    “De werken aan het Kerkplein zijn in juni gestart”, zegt de schepen voor openbare werken en mobiliteit. “Dit was een gecombineerd werk van de Watergroep en Fluvius, maar er was een conflict tussen de beide aannemers. Mijn dienst heeft wekelijks aangedrongen op een oplossing. Als lokale overheid hebben we in dergelijke gevallen bijzonder weinig middelen om dwingend op te treden. Het conflict tussen de aannemers is twee weken geleden wel uitgeklaard en ik verwacht, dat het probleem op korte termijn wordt opgelost.”

    Info: lees ook ‘Bewoners Kerkplein misnoegd over onafgewerkte wegenwerken’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons