Tweede fase renovatie Denderbrug start op 5 augustus

    03 augustus 2019

    NINOVE – Zoals wij eerder meldden, begint de aannemer met de renovatie van de brughelft richting Meerbeke. De andere helft richting N45 was voor het bouwverlof afgerond.

    Sinds 18 maart is een grondige renovatie van de Denderbrug op de Koning Boudewijnlaan (N28) aan de gang. De sanering van de brughelft richting N45 is voor het bouwverlof afgerond. Op 5 augustus gaat de aannemer terug van start. Vanaf dan tot november 2019 pakt hij de brughelft richting Meerbeke aan.

    Verkeerssituatie vanaf 5 augustus

    In de nacht van 4 op 5 augustus plaatst de aannemer alle signalisatie voor de tweede fase van de werken. Op maandagmorgen 5 augustus, voor de ochtendspits, start de renovatie van de brughelft richting Meerbeke. Alle verkeer rijdt langs de werfzone op de andere rijrichting. Daar is tot november 2019 één rijstrook in elke richting beschikbaar.

    De renovatie behelst de bovenkant en de onderkant van de brug. Aan de bovenkant komen nieuwe asfalt en een nieuwe waterdichting. Ook de brugdekvoegen, de brugranden en de brugleuningen worden vernieuwd. Langs de onderzijde van de brug herstelt de aannemer het beton en brengt hij een beschermende coating aan.

    Info: Agentschap Wegen en Verkeer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons