Vlaamse Waterweg houdt digitale jaagpadbevraging

    08 december 2020

    ALGEMEEN – Gebruik jij soms het jaagpad? Dan is de Vlaamse Waterweg geïnteresseerd in jouw mening. Over wat goed loopt en wat beter kan.

    Het jaagpad is in de eerste plaats een dienstweg voor de waterwegbeheerder in functie van onder meer inspectie, onderhoud, overslag en waterbeheersing.

    Daarnaast is het jaagpad voor vele woningen ook een ontsluitingsweg.

    Recreatie

    De verharde jaagpaden zijn ook meer en meer de uitgelezen plek voor iedereen om wat te bewegen of tot rust te komen. Je kan er te voet, op de fiets, met de step, op rollerskates of al hengelend genieten van de frisse wind langs het water.

    De jaagpaden winnen ook bij pendelaars aan populariteit.

    Bevraging

    De Vlaamse Waterweg nv is de beheerder van deze jaagpaden.

    De maatschappij lanceert een digitale bevraging onder de gebruikers van de jaagpaden (zie link onderaan). Binnen de studie ‘Functioneel en recreatief medegebruik van jaagpaden in Vlaanderen’ brengt ze de resultaten ervan in kaart. Op die manier wil ze haar beleidsvisie actualiseren.

    Je kan de vragenlijst invullen t.e.m. 31 december 2020.

    Info: digitale jaagpadbevraging.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons