“Voor mij begint de vakantie als ik thuis vertrek”

    13 juni 2021

    NINOVE – Eigenaars van mobilhomes en caravans konden zaterdag 12 juni terecht aan de Tabakslaan. Daar gaven medewerkers van de politiezones Ninove en Liedekerke-Haaltert info over hoe veilig op reis te vertrekken.

    De vrije tijdsorganisatie Pasar was eveneens aanwezig met informatie voor kampeerders en bezitters van mobiele verblijven.

    Veiligheid

    Centraal stond de veiligheid. Dat aandachtspunt was ook de reden van dit initiatief door de twee politiezones. Ze hopen dit elk jaar opnieuw te kunnen organiseren.

    De bezitters van caravans, mobilhomes en campers, die langskwamen, konden de informatie over vakantietoezicht, de tips om correct en veilig te laden best waarderen, net als de eigenlijke weging zelf van de mobilhome of caravan.

    Een vertegenwoordiger van Pasar vatte het opzet van dit initiatief goed samen: een zorgeloze vakantie moet beginnen als je de deur achter je dichttrekt en instapt richting de reisbestemming.

    Info: Pasar NinoveLokale politie Ninovepz.ninove.verkeer@police.belgium.eu

    Zie ook artikel “Hoe diefstal van of in caravans en mobilhomes voorkomen”.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons